Bir günün menyusu
Kələm və badımcanlı qəlyanaltı
Ananası doğrayıb ət, qara gavalı və qozla qarışdırıb, kahı yarpaqları ilə birgə boşqabda süfrəyə verin. Üzərinə isə toyuq bulyonunu səpin.
Mənbə: Anspress.com
- 250 q kələm
- 2 ədəd badımcan
- 2 baş soğan
- 1 ədəd yumurta
- 200 q pendir
- 2 ədəd kök
- 1 ədəd bibər
- 4 diş sarımsaq
- 50 ml bitki yağı
- 250 q bişmiş balıq
- Cəfəri
- Üyüdülmüş istiot
- Duz
Çəkibalığı, pomidor və düyülü şorba
- 600 q çəkibalığı
- 5 ədəd pomidor
- 150 q düyü
- Cəfəri
- Dəfnə yarpağı
- Yumru istiot
- Döyülmüş istiot
- Duz
Ananas və qara gavalı ilə toyuğun döş əti
- 3 ədəd toyuğun döş əti
- 200 q konservləşdirilmiş ananas
- 50 q qara gavalı
- 30 q qoz
- Kahı
- Duz
Ananası doğrayıb ət, qara gavalı və qozla qarışdırıb, kahı yarpaqları ilə birgə boşqabda süfrəyə verin. Üzərinə isə toyuq bulyonunu səpin.
İsti çaylı kokteyl
- 1 çay qaşığı qara çay
- 1 /4 stəkan albalı şirəsi
- 1 / 4 ədəd alma
- 1 xörək qaşığı şəkər tozu
Mənbə: Anspress.com
0 şərh