Рейтинг
+25.73

Kulinariya

25 üzv, 624 topik

Yuxa kababı

Tərkibi:
400 qr yağlı qıyma
1 ədəd yuxa
1 çay qaşığı bibər tomatı
5 diş sarımsaq
1 ədəd soğan
2 kasa qatıq (servis üçün)
1 çay qaşığı istiot
1 çay qaşığı duz
Davamı →
loading...
 

Çuğundur turşusu

İnqridientlər:
1 kq çuğundur
1 ədəd qırmızı soğan
3 stəkan sirkə
2 xörək qaşığı duz
2-3 diş sarımsaq
2 çay qaşığı
istiot
1 çay qaşığı keşniş toxumu

Hazırlanması:
Çuğundurları yuyun və qabıqlarını nazik şəkildə soyaraq, kub şəklində doğrayın. Daha sonra soğanı halqavari doğrayın. Sarımsaqları isə soyaraq bütöv saxlayın. Orta ölçülü bir ləyəndə çuğundurların üzərinə az miqdarda çıxacaq qədər su tökün. Turşunu hazırlayarkən həmin sudan istifadə edəcəyiniz üçün 5-10 dəqiqə çuğundurlarla birlikdə qaynayan bu suyu atmayın.
Davamı →
loading...