Pastacı kremi

İnqrediyentlər
  • süd-500 ml
  • şəkər tozu-100 qr
  • Kərə yağı-40 qr
  • un-40 qr
  • yumurta sarısı-4 ədəd
  • nişasta-30 qr
  • vanilin və ya vanil çubuğu-½ ç.q
Pastacı kremi
Hazırlanma mərhələsi
Yumurta sarıları və şəkər mikserlə çalınır.
Yumurta və şəkərin üzərinə un, nişasta əlavə edilir.
Vanilin südün içinə əlavə olunur, həll edilir.
Daha sonra südlü vanil qarışımı əlavə olunur. Bu qarışımın üzərinə yumurtalar da əlavə olunur və qatı bir forma alana qədər qarışdırılır. Ocaqdan götürülür, yağ tökülür, qarışdırılır.
Soyuduqdan sonra soyuducuda saxlanılır, servis edilməmişdən əvvəl yenidən çalınır.

Nuş olsun!

Mənbə:neyeyek.az

0 şərh