Çiçək peçenyesi

Tərkibi:
Marqarin və ya kərə yağı — 250 mq
Yumurta – 1 ədəd
Şəkər pudrası -2 stəkan
Qabartma tozu – 1 ədəd
Vanil – 1 ədəd
Lazım olan qədər un


Hazırlanması:
Bütün bu ləvazimatları qarışdırıb xəmir hazırlayın. Xəmirin dörddə birini kənara qoyun. Ayırdığınz xəmirə 1 xörək qaşığı kakao əlavə edib, kakaolu xəmir hazırlayın. Həm kakaolu həm digər xəmirdən kiçik ölçüdə toplar hazırlayın. Bu topları birləşdirərək çiçək düzəldin. Peçenyeləri əvvəlcədən 180 dərəcədə isidilmiş sobada 20 dəqiqə bişirin. Nuş olsun!

 

0 şərh