Рейтинг
+26.86

Kulinariya

27 üzv, 801 topik

Armud deserti

Ağır şirniyyatlardan və ya kremli un məmulatlarından uzaq gəzirsiniz? O zaman ailənizlə paylaşacağınız süfrənizi qaynanmış vanilli armud deserti ilə sevindirin.

Əmin olun ki, xarici görünüşcə sadə olsa da, bu şərbətli sağlam desert qonaqlarınıza xüsusi damaq ləzzətini unutdurmayacaq. Kartof və ətdən hazırlanmış yeməklərdən, karbohidratlardan sonra həzmə xidmət edən desert lap yerinə düşəcək.

Qaynadılmış armud həzmi asanlaşdırır və eləcə də, menyunuzu daha da keyfli etməyi bacarır. Odur ki, armudu soyuducularınızdan əksik etməyin.

Çox qısa zamanda desertlər arasında favoritinizə çevriləcək bu təam qısa zamanda asanlıqla hazır olması ilə də sevilir.
Davamı →

Qaymaqlı ispanaq şorbası

Tərkibi:
– 3 dəstə ispanaq
– 2 böyük kartof
– 1 ədəd soğan
– 0.5 litr su
– 200 ml qaymaq
– bitki yağı
– duz, istiot.

Hazırlanması:
Soğanın qabıqlarını soyub, xırda doğrayıb bitki yağında qızardırıq. Kartofları kub şəkildə doğrayaraq, qaynar suda yumşalana qədər bişiririk.

Kartof yumşalana yaxın ispanaqları həmin qazana əlavə edib üzərinə duz, istiot səpərək 3-4 dəqiqə bir yerdə bişiririk.
Davamı →