Portağallı muss
Tərkibi:
3 portağal
200 qr şəkər tozu
20 qr jelatin.
Hazırlanması:
Jelatinin üzərinə 200 ml soyuq qaynanmış su tökün. Jelatinin qablaşdırması üzərində göstərildiyi müddət ərzində saxlayın. Portağalın şirəsini sıxın, qabıqlarını qalın doğrayın.
Qabıqların üzərinə 1 l su tökün, odun üzərinə qoyun, qaynamağa başlayandan sonra 10 dəqiqə qaynadın, süzün, soyudun (ilıq olmalıdır).
Davamı →
3 portağal
200 qr şəkər tozu
20 qr jelatin.
Hazırlanması:
Jelatinin üzərinə 200 ml soyuq qaynanmış su tökün. Jelatinin qablaşdırması üzərində göstərildiyi müddət ərzində saxlayın. Portağalın şirəsini sıxın, qabıqlarını qalın doğrayın.
Qabıqların üzərinə 1 l su tökün, odun üzərinə qoyun, qaynamağa başlayandan sonra 10 dəqiqə qaynadın, süzün, soyudun (ilıq olmalıdır).
Davamı →